0237 675.100

Despre noi – Pensiune 4*

Rix Rooms este amplasata in centrul orasului Focsani, aproape de toate institutiile publice. Biroul din fiecare camera si internetul gratuit din locatie permit ca business-ul sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Clientii se pot destinde in paturi matrimoniale dar si de o singura persoana, pe saltele din poliuretan fara arcuri, unde visele por deveni realitate :). Cea mai mica camera depaseste 23 de metri patrati. Baile private completeaza confortul dorit in fiecare camera. Produsele folosite sunt de cea mai buna calitate la standardele si normele europene.

Pensiunea este situata la etajul 2 si 3 al cladirii fara lift, la etajul 1 avem sala de conferinte de aproximativ 40 de persoane iar la parter avem cafeneua Rix coffee lounge unde fiecare intalnire la o cafea excelenta devine o poveste de neuitat.

Bucurati-va de micul nostru dejun gratuit tip bufet intr-o atmosfera placuta.

Confortul si siguranta clientilor pentru noi este pe primul loc, motiv pentru care pensiunea este prevazuta cu sistem de incendiu conectat la un dispecerat de securitate.

Rix Coffee Lounge este locul potrivit daca iti place sa iesi cu prietenii sau vrei doar sa navighezi pe net.
Tot timpul selectam din multitudinea de oferte, cele mai bine cotate hoteluri, bazandu-ne pe review-urile si experientele personale ale clientilor.
Pentru rezervări te rugăm să ne contactezi pe email sau la telefon sau pe facebook
Adresa:
Str. Republicii 16 bis
Focsani, Varncea
Telefon fix:
Telefon mobil:
Email: